Het perfecte team-uitje !

Voor team-uitjes raden wij het kampioenschap van het immens populaire bordspel "30 seconds" aan. Dit is een laagdrempelig bordspel wat garant staat voor lachen, fanatisme en teamgevoel. Kortom een ideaal spel om personen dichter bij elkaar te brengen en gewoon een super gezellige avond / middag te hebben. Het is makkelijk te spelen, ook voor personen die het nooit eerder hebben gespeeld en leuk van 16 tot 100 jaar! In onze eerdere kampioenschappen hadden wij teams van net 18, maar ook teams van dik in de 70! Plezier, (ont)spanning, samenspel, fanatisme en teambuilding zijn keywoorden in deze kampioenschappen. Kan Jan niet goed overweg met Freek van administratie? Laat ze samenspelen in 1 team! Je hebt elkaar hard nodig! Raymond heeft een hekel aan zijn leidinggevende? Zet ze bij elkaar in een team! Marieke is iets te close met haar directe collega? Zet ze tegenover elkaar in de poule! Wat te denken van afdelingen tegen elkaar? Wij zorgen voor de gezelligheid, de spanning, de presentatie en alles wat er bij komt kijken! Wij kunnen deze hele avond of middag volledig organiseren! Op locatie die jullie uitkiezen, maar ook hebben wij de mogelijkheid hier in Spijkenisse, het prachtige sfeervolle café Gers voor jullie te reserveren (30 - 200 personen). Wij kunnen deze avond zo inplannen zoals jullie zelf willen (al hebben wij natuurlijk wel een hoop goede ideeën :)). Heerlijke muziek vooraf en in de pauzes zorgen al direct voor een gezellige stemming. Onbeperkte bediening, hapjes en drankjes behoren hierin natuurlijk altijd tot de mogelijkheden! Ook (uitgebreide of minder uitgebreidere) lunches en diners behoren tot de mogelijkheden. Live muziek op locatie? ook mogelijk! Ook een professionele fotograaf is wel zeker een aanrader voor het nagenieten!
Wij adviseren om enkele dagen voor jullie uitje even een afspraak met ons te maken, zodat we van te voren de teams (in overleg) kunnen samenstellen. Alle teams zullen wij teamnamen en bijbehorende badges geven wat weer meewerkt in het teambuildingsproces. 
Ook is het natuurlijk mogelijk om met kleinere groepen gewoon mee te spelen in onze befaamde "open kampioenschap avonden" gegarandeerd een topavond, kijk even in onze agenda om te kijken wanneer we bij jou in de buurt zijn!
Voor vragen, ideeën of offertes, neem gerust even contact op!